18 juni 2013

Vincent Scholte van de Biezenkamp naar Martinusschool in Millingen

Vincent Scholte, sinds 2006 directeur van basisschool de Biezenkamp in Beek verruilt zijn werkplek voor de St. Martinusschool in Millingen aan de Rijn. Ook daar wordt hij, met ingang van 1 augustus a.s. ,directeur van deze school. Vincent ziet deze functiewisseling als een uitdaging en heeft er veel zin. Het is nog niet bekend wie de nieuwe directeur van de Biezenkamp in Beek gaat worden. In de tijd dat Vincent in Beek werkte, was hij ook drie keer (als extra baan) interim directeur van andere basisscholen. (  november 2007 t/m juli 2008: basisschool Sint Jozef in Malden, november 2008 t/m juli 2009: basisschool ’t Bijenveld in Leuth en van september t/m december 2011: basisschool De Zonnewende in Nijmegen.) Daarvoor was hij vanaf 2000 directeur van de openbare basisschool de Oversteek in Oosterhout. (Nijmegen)

DSC_9087