18 juni 2013

Clubhuis SVO in Ooij leeggeroofd.

Onbekenden hebben in de afgelopen nacht ingebroken in het clubhuis van SVO’68 in Ooij. Ze zijn binnengekomen door een ruit aan de zijde van de voetbalvelden te vernielen en door het kleine gat, dat doordoor ontstond, is een smal persoon naar binnen gegaan, waarna de deur werd geopend. Het hele pand is doorzocht en overal werden goederen weggehaald. Zo zijn de beide TV toestellen , waarvan er één zelfs met een ketting aan de muur zat, weggehaald. Maar ook de geluidsinstallatie, inclusief een draadloze microfoon verdween. Er werden diverse dranken, inclusief een fustje bier gestolen, terwijl ook nog eens de dievrieskist werd leeggeroofd. Vanuit de keuken werden, buiten de andere eerder genoemde zaken, ook  de pakken koffie meegenomen, alsmede de vliegenlamp. (de blauwe lamp) Alle kasten werden geopend, maar deze zaten gelukkig niet op slot. Er was slechts één afgesloten kast en deze werd met geweld open gebroken.  Het modem van de TV in de daarvoor bestemde kast werd vernield, maar ook het koffiezetapparaat moest het ontgelden en werd vernield. Dus kon er voor de gewaarschuwde politie zelfs geen koffie gezet worden. De politie van het team van Groesbeek heeft, samen met de forensische opsporing,  een onderzoek ingesteld. Mocht iemand een tip hebben, dan graag contact opnemen met de politie op 0900-8844. zie de foto’s

DSC_8874_SVO