29 mei 2013

Activiteiten de Speulplek in Ooij

Vanmiddag waren er weer bijzondere activiteiten op “De Speulplek” in Ooij. Er werden diverse fruitbomen geplant en door “opa en oma van Steen” werd een bank onthuld. Tevens was het ontwerp te bekijken dat door hovenier Van Raaij is gemaakt. Hovenier van van Raaij is een belangrijke sponsor van het hele project. Maar ook andere instanties, zoals de gemeente Ubbergen en woningstichting Oosterpoort leveren hun bijdrage. Kinderen, ouders en ouderen waren  vandaag voor deze gebeurtenis uitgenodigd  alsook vertegenwoordigers van gemeente en Oosterpoort. Het werd een gezellig samenzijn, waarbij veel werk verricht werd. Voor de kinderen was er limonade en voor iedereen een appel. Op 12 juni a.s. os de landelijke Buitenspeeldag, waaraan ook de Speulplek zal mee doen. Het weekend daarop volgend zal er een grote metamorfose plaats vinden van het gehele terrein. Dan wordt het hele weekend doorgewerkt door veel bedrijven en zal het gebied zoveel mogelijk gereed gemaakt worden. zie de foto’s.

DSC_7884_Speulplek