28 april 2013

Succesvolle 33e Rommelmarkt VVLK in Leuth

Vandaag  stond het terrein van de Vriendenkring in Leuth weer in het teken van de jaarlijkse rommelmarkt t.b.v. de jeugd van voetbalvereniging VVLK. Zowel binnen in gebouw de Vriendenkring als buiten stonden de standhouders  hun spulletjes te verkopen . Deze markt werd al weer voor de 33 keer georganiseerd en het werd een record. Er waren vandaag 1.262 betalende bezoekers bij de Vrije Markt. Als  hier de gratis kinderen bij opgeteld worden, dan  zijn er rond de 1.500 bezoekers geweest. VVLK dankt alle standhouders, bezoekers, De Vriendenkring en de vele vrijwilligers die er mede aan bijgedragen hebben dat het een zeer geslaagde 33ste Vrije Markt is geworden.  Zoals bekend gemaakt zal al het geld gebruikt worden  bij de activiteiten die wij organiseren voor de jeugd van VVLK zie de foto’s. (komen nog meer)
DSC_0166_Rommelmarkt_VVLK