6 januari 2013

Prins Stefano nieuwe prins van de Berggeiten

Zaterdag 5 januari j.l. heeft in Gemeenschapshuis Kerstendal te Berg en Dal het traditionele Prinsenbal van de C.V. de Berggeiten plaatsgevonden. Tijdens dit druk bezochte Prinsenbal, waarbij vele carnavalsverenigingen uit de regio aanwezig waren is de Prins van het afgelopen jaar, Prins Jan de 3e, de Geiterijer, op unieke wijze afgegaan. Het was zijn 50e verjaardag. De nieuwe Prins is dit maal niet op de traditionele kist act opgekomen, ditmaal was het een ludiek  “Tiroler” act waarbij de nieuwe Prins aan het eind van de voorstelling uit een bierpul  kwam. De nieuwe Prins is de 50 jarige Stephano Jansen. Hij maakt al 25 jaar deel uit van de Berggeiten en zal worden bijgestaan door een kabinet met 6 oud prinsen. Wim Verrijt werd gekozen tot de Grootste Duuffel. Voor meer informatie: www.berggeiten.nl .      zie de foto’s.

DSC_7325stefan