6 januari 2013

Geert Menting benoemd tot erelid tijdens Nieuwjaarsreceptie VVLK

Tijdens de zondagmiddag gehouden Nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging VVLK in Leuth werd Geert menting benoemd tot erelid van de vereniging.  Hij kreeg deze onderscheiding voor zijn jarenlange inzet voor de vereniging. Tijdens deze receptie werden er ook een aantal leden van de vereniging onderscheiden voor hun jarenlange lidmaatschap. De jubilarissen zijn: 25 Jaar,  Jac van der Laak; 40 jaar: Leo Hoenselaar, Herman Menting, Johan Keukens, Ton Hoefnagel, Thé Veld en Peter Driessen. 50 jaar : Piet van Fulpen, Eef Driessen (Beek) ,Geert Menting, Appie Driessen(was niet aanwezig) en Jos Wannet. De middag werd druk bezocht, het was een gezellige happening, waarbij de muziek verzorgd werd door Theo van het voormalige orkest Blitz. zie de foto’s

DSC_8150_erelid

Op de foto links Geert Menting en rechts zijn broer Herman, die eveneens tot de jubilarissen behoorde.