29 december 2012

Afscheidsreceptie medewerkers Breed in Kulturhus te Beek

Zaterdagmiddag vond in het Kulturhus te Beek de afscheidsreceptie plaats van de medewerkers van Breed, die daar de afgelopen jaren, sinds de opening, het beheer hebben gehad. Zij hebben het Kulturhus, samen met de verenigingen en de professionele bewoners, gemaakt tot wat het nu is. Zij verzorgden de koffie, runden de bar, beheerden het gebouw en deden de schoonmaak. Het bestuur van het Kulturhus, bij monde van René van het Erve, bedankte alle medewerkers voor hun goede diensten in de afgelopen 6 jaar. De meeste gebruikers van het Kulturhus namen deze gelegenheid te baat om de medewerkers de hand te schudden en te bedanken voor de goede zorgen. zie de foto’s

DSC_5568_Breed

(bijna) alle medewerkers van Breed die afscheid nemen.

 

Het Kulturhus in Beek heeft vanaf 1 januari 2013 een nieuwe beheerder. De huidige beheerder Breed slaat onder invloed van de Wet Werken naar Vermogen een nieuwe weg in, waarin het beheer van het Kulturhus niet meer past. Daarom is het bestuur van het Kulturhus op zoek gegaan naar een andere beheerder/exploitant. De werkcorperatie FacSkills gaat in het nieuwe jaar het beheer van het Kulturhus overnemen. Harry en Derya Backhaus worden de nieuwe gezichten in het Kulturhus. Sommigen kennen hen al uit de tijd dat ze de tennishal in Molenhoek dreven. Met Harry en Dery gaat het Kulturhus een volgende fase in. In de eerste 5 jaren van het bestaan heeft het bestuur van het Kulturhus gezorgd voor een solide basis waarop nu verder gebouwd kan worden. Het Kulturhus beoogt het kloppend hart van Beek-Ubbergen te zijn, open en uitnodigend naar de gemeenschap. Een plek waar ontmoetingen plaats vinden en actief worden bevorderd. Samen met bewoners en vrijwilligers uit het dorp kan het Kulturhus het bruisende centrum van de Beekse gemeenschap worden.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.