23 december 2012

Concerten Muzimare

“Child of Winter”. Aan het einde van het jaar geeft Kamerkoor Muzimare de jaarlijkse kerstconcerten. Het is een programma over uitzien naar het Licht, over stille verwondering en grote vreugde om de wonderbaarlijke geboorte, over herders en koningen, op bezoek in de stal. Een programma vol vertrouwen, door goede machten omgeven. De orgelbegeleiding is in handen van Geert Verhallen. Het geheel staat onder leiding van Sophia Brink. Kamerkoor Muzimare nodigt u van harte uit voor het bijwonen dit concert. vrijdag 28 december 2012: 15.00 uur: Corneliusparochie, Beuningen zaterdag 29 december 2012: 15.00 uur: Pfarrkirche St. Martin, Zyfflich (gem. Kranenburg, Dld.) 20.00 uur: Elisabethkerk, Grave De entree is gratis. Een bijdrage in de kosten wordt zeer op prijs gesteld.

Muzimare_affiche_2