20 december 2012

Vandaag kerstmarkt in Allio te Leuth

Omdat Basisschool ’t Bijenveld, kinderopvang Allio en peuterspeelzaal Kabouterland binnenkort ( misschien) gezamenlijk in een gebouw zitten, vonden ze het een leuk idee om een deel van het kerstfeest samen te vieren. Dit doen ze donderdag 20 december van 18.00-20.00 in het gebouw van Allio met een gezamenlijke kerstmarkt. Tijdens deze markt willen ze tevens geld ophalen om nieuw buitenspelmateriaal te kopen voor als het nieuwe gebouw er staat. Bij de verschillende kraampjes kunt u bijv zelfgemaakte knutselwerkjes van uw kind kopen, lekkere hapjes en drankjes en er komt ook een kraampje met 2e hands kerstspulletjes. In de ruimte zal ook een wensboom geplaatst worden, waarin de kinderen hun wens kunnen ophangen. Verder zijn er nog muzikale optredens. In tussen heeft de kerstmarkt plaats gevonden zie de foto’s.

DSC_3485_Allio