14 december 2012

Aankondiging kerstconcert Leuth op 23 december

Zondag 23 december zal in de Remigiuskerk in Leuth het jaarlijkse kerstconcert plaatsvinden. Hierin zal ook het jeugdorkest van muziekvereniging DES optreden. Daarnaast  zullen verschillende muzikale intermezzo’s plaatsvinden waaronder het mannenkoor Vox Virorum onder leiding van Maarten Jan Dongelmans met als soliste Kerstin Jansen, een saxkwartet, het Remigiuskoor onder leiding van Joop Rutten en muziekvereniging DES onder leiding van Andy Kievits. Het thema van het concert is: “Uit  eenvoud geboren”. Wij hopen dat het gevarieerde aanbod van muziek en het intieme samenzijn u naar dit concert brengt. U bent van harte welkom bij dit concert en na afloop nodigen wij u uit om met elkaar achter in de kerk een glas glühwein te komen drinken. Het concert begint om 14.00 uur en de toegang is gratis. zie de foto’s van vorig jaar.

DSC_5138_kerstconcert_Leuth