13 december 2012

Nieuwjaarsreceptie SVO

Nieuwjaarsreceptie 1 januari 2013 te Ooij. Traditioneel wordt er weer voor iedereen in Ooij en omgeving door voetbalclub S.V.O. te Ooij een nieuwjaarsreceptie georganiseerd. Het feest vindt plaats in het clubhuis van het sportcomplex en begint om 15:00 uur.  Zoals ieder jaar is er weer voor jong en oud van alles te beleven: Zo zal er voor onze  jongere bezoekers vanaf ± 16:00 uur op een groot scherm een leuke film vertoond worden, is er een knutselhoekje in het gebouw aanwezig en zal de jeugd ook van een natje en droogje worden voorzien.  Verder zal er voor iedereen de mogelijkheid aanwezig zijn om eens een keer echt leuk op een foto te kunnen staan. S.V.O.-Korfbal heeft een ruimte in het clubhuis tot hun beschikking waar ze dit garanderen. Voor een kleine bijdrage kunt u dit al laten doen. Al nieuwsgierig ??? Kom het dan zelf aanschouwen en uitproberen.  Ook wordt er een loterij met vele leuke prijzen georganiseerd waarvan rond 18:15 uur de prijsuitreiking zal plaatsvinden.  Dit geheel zal omlijst worden door de fantastische muziek van één van Nederlands beste diskjockey en entertainer: ROBERT POUWELS.  De organisatie van deze receptie hoopt u op 1 januari te ontmoeten en wenst u alvast een sfeervolle kerst en een goede jaarwisseling.

RobertPouwelsKleinmettekst2013