8 december 2012

Koud kunstje in Kekerdom in de Ooijpolder

Het is niet bekend of de Kekerdomse ooievaars er al weet van hebben (14 dagen geleden waren ze er nog) maar zaterdagmorgen werd hun nieuwe nest, bij 13 graden onder nul, geplaatst in de Pastoriewei langs de Duffeltdijk in Kekerdom. De vrijwilligers Kees van Kuppeveld, Johan van Deelen, Harry Hampsink en Wijnand Jurrius, aangevuld met Gayco Hendriks in zijn kraantje, trotseerden de mist en de kou om het geheel vernieuwde ooievaarsnest weer op zijn oude plek terug te zetten. Het nest is enige weken geleden van zijn plek gehaald, omdat de paal instabiel was geworden en is vervolgens in de schuur van Willy Jurrius in Kekerdom geheel vernieuwd. zie de foto’s
DSC_8805_ooievaarsnest

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.