10 november 2012

Minikampioenen bij voetbalclub BVC 12 in Beek

Onder het motto ‘je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen’ kunnen bij BVC’12 sinds vorig jaar kinderen al vanaf vier jaar beginnen met voetballen. Iedere zaterdagochtend van 9.30 uur tot 10.15 worden
de minitalenten op spelenderwijs in aanraking gebracht met de belangrijkste bijzaak van het leven. We hebben extra lichte ballen en speciale goaltjes. De trainingen kennen een vaste opbouw en veel oefeningen worden wekelijks herhaald. We eindigen natuurlijk altijd met de ‘ouderwetse’ partijtjes. Voor deze partijtjes maken we gebruik van echte landenshirts. Voordat je het weet speelt je zoon of dochter met Engeland tegen Spanje of met Italië tegen Nederland…Gezien de jonge leeftijd proberen we op iedere zes spelertjes, één trainer/begeleider te hebben. Daarvoor gebruiken we met name de hulp van enthousiaste voetbalpapa’s (en mama’s). De minipupillen betalen een aangepast contributiebedrag. Iedereen is van harte welkom om een paar keer op proef mee te komen trainen en te ontdekken of voetbal iets voor hem of haar is. Voor meer informatie over de mini-kampioenen kan gemaild worden naar: andreslot@chello.nl. Hopelijk tot binnenkort op zaterdagochtend bij BVC’12! zie de foto’s.

DSC_1402_BVC