3 november 2012

Werkzaamheden komende weken N840 in Leuth e.o

Afsluiting gedeelte rotonde Lieskes Wengs – Kerkplein. Een nieuwe fase gaat vanaf maandag 5 november van start. Het gedeelte Hengemunde  – Kerkplein wordt afgesloten. Hierdoor is er geen verkeer meer mogelijk vanaf Millingen door Leuth. Vanaf de Polderweg is alleen nog het tankstation Booltink, industrieterrein Lieskes Wengs bereikbaar. Het overige verkeer uit Leuth is alleen bereikbaar via de Bredestraat.  De woningen van de Zeelandsestraat  zijn tot huisnummer 71 en de Plezenburgsestraat bereikbaar vanaf het  Kerkplein en de Plezenburgsestraat. Dit zal enkele dagen niet mogelijk zijn i.v.m. leggen riool en asfaltering werkzaamheden dit wordt aangeven met borden.  Het asfalt op de Steenheuvelsestraat en Botsestraat wordt vanaf maandag 10 december tot vrijdag 14 december aangebracht. Het doorgaand verkeer van de Kappiteldijk naar Millingen aan de Rijn is vanaf  22 december weer mogelijk.  Het verkeer vanaf Millingen aan de Rijn naar Nijmegen is alleen mogelijk middels de Polderweg.  Afsluiting pastoor van Tielstraat. De kruising van de  Pastoor van Tielstraat met de Steenheuvelsestraat is door een lekkende waterleiding niet bereikbaar er zijn problemen, met de vorige week aangebrachte pvc waterleiding, op de bestaande asbestcement waterleiding. Het is nog niet bekend wanneer Vitens deze waterleiding kan repareren.  Werk stil door 10.000 volt Lianderkabel. De Liander kabel van 10.000 volt die van Nijmegen naar Millingen loopt ligt nog steeds in de weg. Uit veiligheids overwegingen mag daar nog niet gewerkt worden. Daarom wordt er vanaf de Hoge kamp naar de Duffeldijk niet gewerkt. We zijn nog in overleg met Liander hoe het probleem moet worden opgelost. Het voorstel is dat we zo snel mogelijk tijdelijk zand op de hoofdrijbaan aanbrengen en we een tijdelijk fietspad maken zodat op de plaats van het huidige fietspad twee nieuwe kabels kunnen worden gelegd. Daarna worden de oude kabels in de rijbaan verwijderd en kunnen we verder met het riool en de nieuwe weg.  Nacht afsluiting rotonde Hubertusweg  – Steenheuvelsestraat. Op maandag en dinsdag avond/nacht wordt het fietspad rotonde St. Hubertusweg tot voorbij de Kerkdijk (Thornse Molen) gerepareerd. De fietsers gaan dan over de hoofdrijbaan, en zal de hoofdrijbaan afgesloten zijn voor het overige verkeer. Wanneer de  deklaag  wordt aangebracht op het fietspad wordt later bekend gemaakt.  Vragen? Heeft u vragen? In het directieverblijf aan de Botsestraat 45a in Kekerdom is op:13 november, 27 november,11 december. Van 16.00 tot 18.00 uur een inloopspreekuur waar u van harte welkom bent. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de opzichter van de provincie, de heer R. Straten onder nummer 06-50273304. Zie de foto’s van de afgelopen week.

DSC_8899_Steenheuvel