25 oktober 2012

Werkzaamheden Rijksstraatweg te Beek

Door de gemeente Ubbergen wordt gemeld: Werkzaamheden Rijksstraatweg. Gedurende de periode van maandag 29 oktober tot en met vrijdag 9 november a.s. zullen er werkzaamheden plaatsvinden op het gedeelte van de Rijksstraatweg tussen huisnummer 81 en de drempel ter hoogte van huisnummer 77. Door deze werkzaamheden is het niet mogelijk om over dit wegvak te rijden. Er wordt een omleidingsroute ingesteld. Deze wordt middels borden aangegeven. Wij raden u aan hiervan gebruik te maken. Wij streven ernaar de werkzaamheden zo uit te voeren dat de percelen zoveel mogelijk bereikbaar blijven. Helaas zal dit echter niet altijd mogelijk zijn. Wij hopen op uw begrip hiervoor. Lijndienst 80: Gedurende de periode van de werkzaamheden zal de bus niet halteren op de Rijksstraatweg. Er worden tijdelijke haltes aangebracht langs de N325 (ter hoogte van de HAVO en het Total tankstation). Voor meer informatie over de dienstregeling  kunt u contact opnemen met de busmaatschappij op telefoonnummer 0900-2666399 of via de website www.breng.nl.

DSC_6177_Rijksstraatweg