20 oktober 2012

Winnaars gratis winkelen bij Spar Looijschelder

Spar Looijschelder stuurde het volgende persbericht: Boodschappenrace tegen de klok
Klanten  winnen  80 seconden gratis winkelen bij Spar Looijschelder Ooij en LeuthOoij, 19 oktober Afgelopen vrijdag  werd bekendgemaakt wie er binnenkort bij de jarige Spar Looijschelder  80 seconden lang mag winkelen, zonder te betalen. In de afgelopen weken konden klanten hun aankoopbon achterlaten met daarop hun adresgegevens. Uit de stapel inzendingen trok  de eigenaar van Spar Looijschelder  nu de gelukkige winnaars: Bianca van de Mee en dhr/ mvr Philipsen te Ooij en Familie Donne en familie B.A. Rutjes te Leuth.
De winnaars maken een afspraak om binnenkort gratis te komen winkelen in de buurtwinkel. “Zoiets maak je niet snel mee,” licht Spar-eigenaar Looijschelder toe. “Er wordt wel eens zo’n actie door andere winkels georganiseerd, maar meestal is dat ook voor 1 minuut. In 80 seconden kun je heel wat meer boodschappen verzamelen!”. Er is voor 80 seconden gekozen omdat de jarige Spar dit jaar 80 jaar bestaat in Nederland, maar ook wereldwijd.
Om de actie in goede banen te leiden heeft de buurtwinkel wel een aantal regels opgesteld rondom de actie. Zo mogen er geen rookwaar en staatsloten en dergelijke worden meegenomen, en niet meer dan 1 artikel van elk soort. “Dat is bij ons niet anders dan elders, en ook wel logisch,” vertelt een enthousiaste Spar ondernemer