20 oktober 2012

Werkzaamheden kom Leuth 22 tm 28 oktober

Voortgang werkzaamheden Kom Leuth:  Aangezien de planning van de aannemer, door allerlei bijkomende zaken, steeds bijgesteld moet worden, is besloten om per week informatie te verschaffen over de voortgang in de kom van Leuth. We proberen u vroegtijdig te informeren over de voortgang.

Werkzaamheden week 43 (maandag 22 oktober t/m zondag 28 oktober) De inritten in de Steenheuvelsestraat, vanaf de Bredestraat tot aan de Klaproosstraat, zijn vanaf maandag ochtend niet meer bereikbaar in verband met het stellen van nieuwe banden en inritten. Vanaf maandag wordt de fundering van de weg verwijderd van de Bredestraat richting het Kerkplein. We stoppen bij de inrit van Boerderij Jeuken, in verband met aan en afvoer. Als de fundering verwijderd is, wordt eerst de oude waterleiding onder toezicht van ECG opgenomen zodat zij de bodem verder kunnen scannen op eventuele explosieven. Let op de woningen zijn op het deel vanaf de Bredestraat tot de inrit van Boer Jeuken, per auto, niet meer bereikbaar. Woensdag start Vitens met het vervangen van een deel van de AC leiding bij de Kruising Pastoor Van Tielstraat tegen over de Klaproos. Het riool gaat onder de AC waterleiding door, hiervoor moet het deel op de kruising vervangen worden door PVC. Het verkeer kan de Pastoor van Tielstraat via de Bredestraat verlaten. Donderdag wordt het gedeelte Pastoor van Tielstraat – Bredestraat afgesloten. Ook hier moet Vitens de AC waterleiding vervangen door PVC. De aannemer moet een extra rioolput plaatsen in verband met aansluitingen op het bestaande riool. Deze werkzaamheden worden vrijdag avond afgerond. Tijdens deze werkzaamheden kan het verkeer de Pastoor van Tielstraat via de Klaproos verlaten. De asfalteringswerkzaamheden staan gepland voor week 46, het gaat hierbij om het gedeelte Rotonde Hubertusweg tot de Bredestraat. Dat gehele gedeelte dient gereed te zijn.

 

Vragen?

Heeft u vragen? In het directieverblijf aan de Botsestraat 45a in Kekerdom is op:

  • 30 oktober;
  • 13 november

Van 16.00 tot 18.00 uur een inloopspreekuur waar u van harte welkom bent.

Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de opzichter van de provincie, de heer R. Straten onder nummer 06-50273304