9 oktober 2012

Kermismaandag in Leuth 2012

Na een mooie feestavond met het orkest “Anderkovver” in de Vriendenkring en een korte nacht voor sommige feestvierders, verzamelden de schutters uit Leuth zich maandagmorgen al weer vroeg in de Vriendenkring om vervolgens in optocht de koninklijke hoogheden thuis op te halen. Het is elke keer weer geweldig om te zien hoeveel schutters hier aan mee doen. Bij het koningshuis  werd een vendelhulde gebracht. Vervolgens werd via de opengebroken Steenheuvelsestraat nog even door de Meester Pontenstraat gelopen, waar een groet werd gebracht aan de vader van de koning, die daar voor het raam lag.  Daarna ging het hele gezelschap weer naar de Vriendenkring, de feesttempel van de schutterij, waar de gehele middag feestgevierd werd met muziek van het orkest “Anderkovver”. Zie de foto’s
DSC_1441_kermismaandag

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.