7 oktober 2012

Nieuwe schutterskoning Maarten in Leuth geinstalleerd.

Bij de start van de kermis zondagmiddag in Leuth is Maarten Rutten als nieuwe koning van de schutterij De Vriendenkring geïnstalleerd. Daarmee volgde hij koningin Marian Janssen op, die het afgelopen jaar de Leuthse schutterij heeft vertegenwoordigd. Voor de installatie was er een rondgang door het “opgebroken dorp” waarbij het oude en het nieuwe koningspaar, alsmede de oude en de nieuwe jeugdkoning van huis werden gehaald. Nieuwe jeugdkoning is Jelle, die jeugdkoning Tim opvolgde. Deze dagen zullen koning Maarten, Koningin Nancy en jeugdkoning Jelle, tijdens de kermis in het middelpunt staan van de activiteiten. zie de foto’s.

DSC_1078_Koningspaar_Leuth

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.