9 oktober 2012

Extra infoavond in zaal t Heuveltje te Leuth over N840

Aanstaande donderdagavond 11 oktober is door de provincie en de gemeente een extra informatieavond georganiseerd in zaal ’t Heuveltje te Leuth. De avond start om 19.30 uur en zal voornamelijk bestaan uit informatie verschaffing door Provincie over de voortgang en andere partijen die aan de Steenheuvelsestraat aan het werk zijn. Het betreft met name bureau Raap dat de archeologische opgravingen verzorgt en het bedrijf dat de opsporing doet naar eventuele explosieven uit de oorlog.
Bredestraat te Leuth ,Vrijdag 12 oktober wordt de Bredestraat in Leuth in zijn geheel afgesloten voor alle verkeer in verband met  onderhoudswerkzaamheden aan de bermen. De bermen zijn kapot gereden door het vele verkeer dat gebruikt maakt van deze route. Ook wordt er een drempel aangebracht in de Bredestraat om het gebruik van deze weg te ontmoedigen. De werkzaamheden zullen de gehele dag duren.
Slagboom Kekerdom. De slagboom is afgelopen weekend verwijderd, samen met de politie zijn de beelden van de videocamera bekeken en is de dader opgespoord. Er wordt gehandhaafd op misbruik/vandalisme van de slagboom.Vragen? Heeft u vragen? In het directieverblijf aan de Botsestraat 45a in Kekerdom is op:16 en 30 oktober;13 november .Van 16.00 tot 18.00 uur een inloopspreekuur waar u van harte welkom bent. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met de opzichter van de provincie, de heer R. Straten onder nummer 06-50273304.