22 september 2012

45 jaar w.s.v. de Roodborstjes in Ooij

45 jaar geleden werd in Ooij de Wandelsportvereniging De Roodborstjes opgericht. Dat was voor het bestuur en de leden dit jaar een reden om dit gezamenlijk met de leden te vieren. Daarom was er vanmiddag in het dorpshuis De Sprong in Ooij een gezamenlijk feestje, waarbij ook de leden, die respectievelijk 12 1/2, 25 en 45 jaar lid waren van de vereniging werden gehuldigd. Voor hen allemaal was er een cadeaubon of cadeau en een bos bloemen, dat door wethouder Leidy van der Aalst werd uitgereikt. Het feest werd besloten met een gezamenlijke maaltijd in de Sprong. zie de foto’s (komen nog meer)

DSC_0261_Roodborstjes

Alle jubilarissen op een plaatje.

12½ jaar:

Claudia Pouwelsen

Gerard Sommers

 

25 jaar:

Grada Arnst-Vermeulen

Leen Deenen-Jordens

Jan Haan

Mientje Haan-Rossen

Ria Haan-van Suilen

Yvonne Janssen-Smit

Annie Jordens-Jonkhans

Ben Kregting

Tilly Kregting-Kersten

Maikel Kregting

Annie Philipsen-Kregting

Nel Pouwelsen-Menting

Robert Sommers

Anny Sommers-Hermens

 

40 jaar:

Til v.d. Brink-Verriet

Thé Strik

Mientje Strik-Ebben