22 september 2012

Informatiebus herindeling in Ooij en Leuth

Zaterdagmorgen trok de informatiebus  (zie artikel Gelderlander)over de herindeling van de gemeente Ubbergen door de polder om daarbij plaats in te nemen in de kernen van de dorpen Ooij en Leuth. Daarvoor was de bus al in Beek geweest.Burgemeester en wethouders, raadsleden en andere gemeenteambtenaren waren aanwezig om de belangstellende uitleg te geven over de komende, te verwachten herindeling, maar vooral om bekend te maken dat er binnenkort in de diverse dorpen informatieavonden worden gegeven. A.s. maandag 24 september is de informatieavond in het Kulturhus te Beek. Dinsdag 25 september in het dorpshuis de Sprong te Ooij en diezelfde avond ook in het gemeentehuis te Millingen aan de Rijn. Op dinsdag 9 oktober in het nieuwe Kulthus te Kekerdom en op maandag 15 oktober in de Vriendenkring te Leuth. De tijden zijn steeds van 18.00 uur tot 20.30 uur. Ook in Groesbeek en haar dorpen worden avonden georganiseerd. zie de foto’s

DSC_9865_informatiebus

Voor meer informatie zie www.mugherindeling.nl