31 augustus 2012

Einde VVV post in Beek-Ubbergen

Met het verwijderen van het naambord van de VVV door vrijwilligers van het plaatselijke VVV kantoor aan de van Randwijckweg in Beek is na 105 jaar dienstverlening aan de toeristen, die Beek-Ubbergen bezochten een eind gekomen. Diverse oorzaken hebben een rol gespeeld voor het opheffen van dit plaatselijke VVV kantoor. Heel veel mensen, waaronder de vrijwilligers die jarenlang deze post grund hebben, vinden het erg jammer, dat ze niet meer aan de toeristen kunnen uitleggen hoe mooi deze omgeving wel is. Woordvoerder Henk Burgers, één van de vrijwilligers, die ook zelf het bord van de muur haalde, hoopt echter, dat de toerist desondanks ook in de toekomst de weg naar het mooie Beek-Ubbergen zal weten te vinden. Hij vindt het erg jammer, dat hij na 15 jaar vrijwilligerswerk voor het VVV, samen met de andere vrijwilligers moet stoppen en hij wil dan ook iedereen bedanken, waarmee hij in de afgelopen 15 jaar mee heeft mogen samenwerken. En met name ook een grote dank aan die mensen, die ooit het initiatief hebben genomen om deze post in Beek van de grond te tillen. zie de foto’s.
DSC_9613_VVV