31 augustus 2012

Afscheid van Wim Warmerdam van de Rabobank in Beek

Tijdens een druk bezochte afscheidsreceptie in Golden Tulip Hotel Val Monte te Berg en Dal werd vanmiddag afscheid genomen van Wim Warmerdam, vestigingsdirecteur van het kantoor Beek-Ubbergen van de Rabobank Rijk van Nijmegen. Wim gaat na 41 jaar in dient te zijn geweest van de Rabobank afscheid. Zijn loopbaan bij de Rabobank ging van start op 10 augustus 1971. Daarna had hij diverse functies binnen de bank in diverse plaatsen maar de laatste 6 jaar was hij actief als vestigingsdirecteur in Beek, waar hij het (sociale) gezicht van de bank was. Daar gaat de bevolking hem zeker missen. Afgelopen donderdag was al in de Vereniging in Nijmegen afscheid van hem genomen. Daar ook kreeg hij door directievoorzitter Annemarie Scholtis-van den Berg de gouden Rabobankspeld opgespeld. Wim gaat zich met zijn vrouw Annette nu definitief in Frankrijk vestigen, waar ze samen een huis hebben. zie de foto’s.

DSC_9671Wim_W