28 augustus 2012

Verkeersmaatregelen de Biezenkamp in Beek

Sinds kort is de verkeerssituatie rond de basisschool De Biezenkamp in Beek veranderd.  Zo kon men tot voor kort de school van beide kanten benaderen vanaf de Baron van Voorststraat, maar dat is nu veranderd. De Reigerstraat was éénrichtingsverkeer en daar is de rijrichting nu omgedraaid. Het is nu verboden, behalve voor fietsen en bromfietsen,  om de Reigerstraat vanaf de Baron tot Voorststraat in te rijden. Buurtbewoners maken zich nu zorgen over het feit, dat er nog veel automobilisten zijn, die dit niet in de gaten hebben en toch de verkeerde kant inrijden, met alle gevolgen vandien. Als extra staan er een aantal gekleurde palen op de route naar de school. Zo ook bij de voetgangersoversteekplaatsen op de Baron van Voorst tot Voorststraat. zie de foto´s.
DSC_8927_Reigerstraat