13 augustus 2012

Schooljaar de Biezenkamp in Beek bijzonder gestart.

Het nieuwe schooljaar op de basisschool De Biezenkamp in Beek is dit jaar anders gegonnen dan in andere jaren. Met de nieuwe schooltijden van 08.30 uur tot 14.00 uur, waarbij in één keer wordt doorgegaan en welke ook geldt voor de woensdag, was er deze keer een speciaal tintje aan de opening gegeven, waarbij ook de pers was uitgenodigd. Terwijl de camera van TV Gelderland draaide werd de vlag van de Biezenkamp gehesen. De leerkrachten hadden  “Het Lied van de Nieuwe Schooltijden” ingestudeerd en zongen het uit volle borst, terwijl ze daarbij een klok vasthielden. Nadat gele en blauwe ballonnen waren opgelaten, was het nieuwe schooljaar officiëel geopend en konden de leerlingen, samen met ouders en grootouders, de school betreden. Daar volgden voor velen een eerste kennismakingsronde. zie de foto’s

DSC_6179

Uitzending omroep Gelderland