7 augustus 2012

Goed seizoen Dierenweitje in Beek.

Deze week is de laatste week, dat ’s avonds het dierenweitje in Beek opengesteld is voor het publiek. Tm  zondag kunnen de kinderen nog van 19.00 uur tot 19.30 uur een bezoek brengen aan het Dierenweitje, waar ook elke keer een aantal eieren onder de aanwezige kinderen worden verloot. Met William Frank als hoofdverzorger van de dieren en George Felet, Bert Haan en René Hendriks als enthousiaste vrijwilligers, kan worden teruggezien op een geweldig seizoen. Er was veel publiek, het was een mooie dierenweizomer en er konden een aantal nieuwe dieren worden toegevoegd aan de veestapel. Zo zijn er een aantal hangbuikzwijntjes bij gekomen, maar ook kalkoenen en 2 loopeenden werden aan de bewoners van de wei toegevoegd. En verder waren er een aantal nieuwe bewoners in de vorm van jonge boerenzwaluwen, die uitgebroed werden in de nieuwe stal.  De vrijwilligers bouwden zelf een nieuw klimrek voor de geiten en op de planning staat nog een nieuw klimrek, zodat de geiten ook het dak op kunnen van het dierenverblijf. zie de foto’s

DSC_3951_dierenweitje