25 juli 2012

Uitbundige zomerse taferelen aan de Waal

Dinsdag was het feest aan het waalstrand op de Vlietberg. Met veel Housemuziek op het strand en zwemmers in de Waal werd de zomer gevierd. Er stond een agregaat in het weiland om de stroom op te wekken om de discotheek van stroom te voorzien. Voor het publiek leuk, maar niet direct de bedoeling van dit natuurgebied, waar ook nog eens heel slordig met het afval werd omgegaan en daar werd de natuurbeheerder niet vrolijk van. Daarbij stoorde men zich veelal ook niet aan het parkeerverbod ter plaatse. Het was overigens druk langs alle oevers van de Waal, waar ook volop gezwommen werd. Juist nu waarschuwt Rijkswaterstaat weer om toch vooral niet in de Waal te gaan zwemmen, omdat die plekken hoogst onbetrouwbaar zijn. zie de foto’s.
DSC_0844_Waalstrand