19 mei 2012

Ben Geutjes onderscheiden tijdens feest jarige BVC.

Zaterdag was de receptie van voetbalvereniging  BVC’12 in Beek t.g.v. haar 100 jarig bestaan.  Voor vrijwilliger en “alleskunner” Ben Geutjes werd deze receptie een hele bijzondere want binnen 10 minuten ontving hij de zilveren speld van de KNVB, gevolgd door een Koninklijke Onderscheiding. Deze laatste, lid in de Orde van Oranje Nassau, werd hem opgespeld door locoburgemeester Leidy van der Aalst van de gemeente Ubbergen, als blijk van waardering voor het vele vrijwilligerswerk voor BVC. Diverse verenigingen en personen kwamen de jubilerende vereniging feliciteren. De jubilerende vereniging zelf kreeg van de KNVB een vlag geschonken, welke alleen aan verenigingen wordt uitgereikt, welke 100 jaar bestaan. Harmonie KNA bracht een serenade. zie de foto’s

DSC_2701_Ben_GeutjesDSC_2798BVC

 

Koninklijke Onderscheiding in de gemeente Ubbergen
Locoburgemeester Leidy van der Aalst heeft op zaterdag 19 mei, namens de koningin, een Koninklijke onderscheidingen mogen uitreiken in de gemeente Ubbergen. De onderscheiding is uitgereikt aan:
De heer B.B.T. Geutjes (Ubbergen, 06 juni 1950) wordt gedecoreerd als Lid in de Orde van Oranje Nassau.
De heer Geutjes ontvangt deze onderscheiding voor zijn activiteiten voor sportvereniging BVC ’12. Vanaf 1975 was hij vijf jaar lang leider van het C-elftal. In 1980 werd hij jeugdtrainer, dat heeft hij vijf jaar gedaan. Van 1985 tot 1995 organiseerde hij de Shell-dag via de KNVB voor jeugd en elftalleiders van de F t/m A-junioren. Sinds 1985 organiseert hij ook de ‘Slotdag’ voor de jeugdelftallen. In de periode 1990 – 2000 organiseerde hij het jeugdzaalvoetbal en van 1990 tot 2005 was hij organisator en begeleider van het jaarlijkse jeugdkamp. In de periode 1994 – 2000 organiseerde hij namens de vereniging de inzamelingsactie voor de Sportstichting t.b.v. gehandicapte kinderen, de Actie Jantje Beton en diverse jeugdvoetbaltoernooien. Ook organiseerde hij de Grote Clubactie in 1994 tot 2006. De heer Geutjes is daarnaast sinds 1994 secretaris van het jeugdbestuur, sinds 1998 leider van het team van bar- en keukenmedewerkers en verantwoordelijk voor de in- en verkoop van drank en etenswaren. Sinds 2000 neemt hij het initiatief om vanuit het clubhuis verzorging aan te bieden aan deelnemers van de grenswandeltocht en vanaf 2007 is hij ook consul.