19 mei 2012

Vernielingen in Leuth

Onbekenden hebben in de afgelopen nacht en de nacht daarvoor een tuinhek vernield van de fam. Spierings aan de Bredestraat in Leuth. In de nacht van donderdag op vrijdag werden al 5 posten uit het tuinhek vernield en in de afgelopen nacht kwamen door nog eens drie bij. Een fikse schadepost voor de eigenaar. In zijn tuin werd tevens een bermpaaltje aangetroffen, dat verderop in de Bredestraat was weggehaald. Ook was er graffity gespoten op het bebouwdekombord aan de Steenheuvelsestraat. Er is aangifte gedaan bij de politie maar misschien heeft iemand iets gehoord of gezien? Tips zijn altijd welkom. Dat kan bij de politie op telefoonnummer 0900-8844. zie de foto’s
DSC_2836_vernielingDSC_2842_Leuth

Bij speeltuin de Rollebol zijn laatst de bomen weggezaagd. Toen hebben ze er witte paaltjes met reflectoren op de plaats van de bomen gezet (anders rijd je met de auto zo op zo’n boomstronk). Gisteren zag een bewoner dat alle paaltjes eruit waren. Er lag er nog 1, de rest is verdwenen.