12 mei 2012

Emile Roemer bezoekt Kalorama

Op de Dag van de Zorg bezocht SP-leider Emile Roemer vandaag verpleeghuis Kalorama in Beek. Hij was daar op uitnodiging van de Ondernemingsraad van de Stichting Kalorama in Beek-Ubbergen.
De Ondernemingsraad van Stichting Kalorama presenteert sinds 2006 op de “De dag van de Zorg”, (deze is jaarlijks op 12 mei, de geboortedag van Florence Nightingale) zijn OR-jaarverslag. Deze jaarverslagen kenmerken zich door de ludieke vorm waarin deze worden uitgegeven.  Emile Roemer, overhandigde,  namens de Ondernemingsraad het OR- jaarverslag 2011 aan de bestuurder overhandigen. 
De Ondernemingsraad had in zijn uitnodiging aan de heer Emile Roemer, in relatie tot  De dag van de Zorg 12 (mei)- 5 – (20)12, de volgende vraag gesteld: Is het 5 over 12 of 5 voor 12 (12-5-12) voor de zorg? Daarom was het tijdstip van overhandiging ook om 5 voor 12. Na de overhandiging konden medewerkers van Kalorama en genodigden  tijdens een inlooplunch hierover met de heer Emile Roemer in gesprek gaan. Vooraf bezocht Emile Roemer nog een paar afdelingen van kalorama, waaronder de afdeling, waar zijn dochter 5 jaar geleden stage had gelopen.  zie de foto’s.

DSC_8982_Emile_Roemer