12 mei 2012

Bram vd Hoeven Lid in de Orde van Oranje Nassau

In Millingen aan de Rijn is zaterdagmiddag Bram van der Hoeven t.g.v. het 110 jarig bestaan van Schutterij OEV1 benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Hij kreeg deze onderscheiding uit Handen van burgemeester Marianne Schuurmans vanwege zijn jarenlange intensieve inzet als vrijwilliger voor deze vereniging. De foto werd gemaakt door Erik Hell.

Bram_van_der_Hoeven

De heer B. van der Hoeven ontvangt Koninklijke Onderscheiding

 

Zaterdag 12 mei zal burgemeester Schuurmans-Wijdeven de heer B. van der Hoeven ter gelegenheid van het 110-jarig bestaan van Schutterij OEV1 de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje Nassau opspelden.  Dit vanwege zijn jarenlange intensieve inzet als vrijwilliger voor deze vereniging. Van 1966 tot nu is hij actief lid.

 

Vanaf het begin hielp hij bij het onderhouden van het verenigingsgebouw. In 1973 werd hij lid van het bestuur en daarmee ook coördinator voor het onderhoud van het gebouw. Grote verbouwingen en  aanpassingen vonden plaats onder zijn toezicht, zoals het aanleggen van op olie gestookte verwarming, het isoleren van het gebouw en het aanleggen van een schietbaan. Ook was hij verantwoordelijk voor het onderhouden van het  buitenschietterrein.

 

Van 1982 tot 1998  was hij voorzitter/president van OEV 1. In die periode heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de hernieuwde bloei van de vereniging. OEV 1 telt vandaag de dag 300 leden!