22 april 2012

Prachtige muziek bij voorjaarsconcert Ooijse Toekomst en UNA Kekerdom in de Sprong

De Ooijse Toekomst o.l.v. dirigent Paul Vlieks bracht zondagmiddag een mix van film-,  musical-  en popmuziek ten gehore tijdens haar Voorjaarsconcert in dorpshuis De Sprong te Ooij. Nieuw in het reportoie was o.a. een mix van  bekende medleys van de Beatles en uit de film Pirates of the Carribean: At Worlds’ End. De tweede helft van het concert kwam voor rekening van fanfare UNA uit Kekerdom,  onder leiding van Peter Wintjes. De fanfare, die al 110 jaar bestaat,  gaat met zijn tijd mee. Nu er een gitarist en een basgitarist meespelen gaat de ontwikkeling richting big band.  En zo klonk ook haar muziek. Een geweldig optreden met o.a. zang van  Marianne Wintjes. Ook hier swingende, pop- en dyxielandklanken in Puttin’on the Ridge, de Blues Brothers Revue en The Preacher . Het was alleen jammer dat zo weinig mensen de moeite hadden genomen om te komen luisteren. Het was zeer de moeite waard. zie de foto’s.

DSC_8266_UNA