15 april 2012

Koninginnenaach in Kerstendal met Strage Go

De Strange Go speelt op zondag 29 april  in Kerstendal in Berg en Dal weer de pannen van het dak. Na een rustperiode van ruim tien jaar hebben de leden van deze roemruchte formatie uit Beek en de polder  de instrumenten weer uit het vet gehaald en de stemmen gesmeerd om nummers al Go like Elijah, Raining Men, Banger Hart, You, Think, Summer in the City en nog  veel meer ten gehore te brengen. Dit keer ter ere van de koningin, want de volgende dag is het Koninginnedag. Weet u nog: met  optredens in onder meer Hong Kong, Kenia, Amerika,  Costa Rica, Duitsland en Frankijk en op de TV (Passage) haalde deze band destijds regelmatig het nieuws. Ook werd ooit de Zilveren Microfoon van Nijmegen gewonnen.  Oude glorie inderdaad, die overigens  niet vergaan is.   Het belooft een swingende avond te worden.

Strange_Go_29april

Zie de foto’s van het vorige optreden in Kerstendal

Zie de foto’s van het eerste optreden in het Beekse Kulturhus.