12 april 2012

Voorjaarsconcert Ooijse Toekomst en UNA.

Voorjaarsconcert_22_april_2012

Voorjaarsconcert OoijseToekomst en UNA.

Op zondag 22 april a.s. luidt Muziekvereniging Ooijse Toekomst de lente in met het jaarlijkse Voorjaarsconcert. De Ooijse Toekomst heeft de bevriende fanfare UNA uit Kekerdom bereid gevonden om samen een muzikale middag te verzorgen. Deze twee verenigingen staan garant voor een programma met veel variatie!

De Ooijse Toekomst o.l.v. dirigent Paul Vlieks brengt een mix van film-,  musical-  en popmuziek. U kunt onder meer genieten van leuke, bekende medleys van de Beatles en uit de film Pirates of the Carribean: At Worlds’ End. De medley van melodieën uit de musical Mary Poppins wordt beslist supercalifragilisticexpialidocious! Jazzy wordt het met het  dixielandnummer South Rampart Street Parade en zelfs de bekende mars Alte Kameraden is in een swingend jasje gestoken.

Fanfare UNA uit Kekerdom staat onder leiding van Peter Wintjes. De fanfare, die al 110 jaar bestaat,  gaat met zijn tijd mee. Nu er een gitarist en een basgitarist meespelen gaat de ontwikkeling richting big band. Ook hier swingende, pop- en dyxielandklanken in Puttin’on the Ridge, de Blues Brothers Revue en The Preacher .

Het Voorjaarsconcert vindt plaats in Dorpshuis de Sprong, Prins Bernhardstraat 3 in Ooij, aanvang 15.30 u.

De toegang is gratis.