12 april 2012

Aart den Ouden neemt afscheid bij de politie

Woensdagmiddag heeft Aart den Ouden uit Beek, na 43 jaar politiedienst, afscheid genomen van de politie. Dit gebeurde in zaal De Linde in Groesbeek, waar veel collega’s, vrienden en bekenden naar toe gekomen waren om hem de hand te schudden. Aart is jarenlang rayoncommandant van de Rijkspolitie in Beek geweest en hij woont nog steeds in het voormalige Rijkspolitiebureau aan de Rijksstraatweg in Beek. Aart is zijn loopbaan begonnen bij het Korps Rijkspolitie. Vanaf 1978 heeft hij diverse leidinggevende functies bekleed, waaronder groepschef in de toenmalige rayons Rijk van Nijmegen, rayon Oost en rayon West en als laatste teamchef Oud Oost in Nijmegen. Vanaf 1 juni 2003 tot 1 mei 2011 was hij voorzitter van de Ondernemingsraad van de Regiopolitie Gelderland-Zuid. zie de foto’s
DSC_2958_Aart