5 april 2012

Schoolvoetbaltoernooi voor jongens in Leuth

Nadat vorige week de meisjes al hun schoolvoetbaltoernooi op sportpark De Duffelt in Leuth hadden gehad, was deze woensdag de beurt aan de jongens van de baisscholen uit Millingen aan de Rijn, Kekerdom, Leuth, Ooij en Beek. Tijdens deze wedstrijden van ’t Laag op het terrein van voetbalvereniging VVLK werd de Martinusschool uit Millingen eerste, gevolgd door basisschool ’t Bijenveld uit Leuth en basisschool Opweg uit Ooij op de derde plaats. Zij gaan, net als de meisjes van basisschool de Biezenkamp uit Beek, op 25 april a.s. ’t Laag vertegenwoordigen op de  finaledag van Gelderland-Zuid. zie de foto’s.

DSC_0768_voetbal_Martinusschool

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.