30 maart 2012

Miniconferentie over samenwerken ondernemers

Persbericht gemeenten Millingen aan de Rijn, Ubbergen en Groesbeek

Datum: 27 maart 2012

 

Miniconferentie over (samen)werken in Millingen aan de Rijn

Maatschappelijk verantwoord ondernemen in de MUG

 

Bent u werkgever in één van de drie gemeenten Millingen aan de Rijn, Ubbergen of Groesbeek (MUG)? Vindt u maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk? Op donderdag 19 april vanaf 19.30 uur zijn alle werkgevers uit de drie gemeenten welkom om mee te denken en te praten over het optimaal samenbrengen van de werkvraag (van u als werkgever) en het werkaanbod (van werkzoekenden).

 

De eerder genoemde drie gemeenten en het UWV WERKbedrijf hebben een aantal jaren geleden besloten meer en beter samen te werken met werkgevers op het terrein van de lokale arbeidsmarkt. In januari 2010 ondertekenden 23 werkgevers de Overeenkomst (Samen)Werken binnen de MUG 2010-2012. Wat heeft deze manier van (samen)werken na twee jaren opgeleverd? Op 19 april informeren de MUG-gemeenten werkgevers met wie zij intensief hebben (samen)gewerkt over de bereikte resultaten. Maar ook andere geïnteresseerde werkgevers zijn van harte welkom. Niet alleen is er tijd voor een terugblik. Er is ook veel tijd en gelegenheid om mee te denken en te praten over de manier waarop deze vorm van (samen)werken moet worden voorgezet. Alle suggesties van werkgevers zijn welkom!

 

Wilt u graag bij deze miniconferentie aanwezig zijn en uw ideeën met de MUG-gemeenten, het UWV WERKbedrijf en andere werkgevers delen? Meldt u dan alvast aan. Er is beperkt plaats in Tingieterij de Tinnen Roos voor 50 mensen (www.detinnenroos.nl). U kunt zich – bij voorkeur per e-mail – aanmelden bij Hans Thoonen (h.thoonen@groesbeek.nl) of Denise Last (d.last@groesbeek.nl), telefonisch bereikbaar via 024-3996134 en 024-3996230. Leuk om te weten: de Tingieterij biedt een rondleiding aan voor geïnteresseerden.