30 maart 2012

Margriet Hendriks-Damhuis in finale Zwemleraar vh Jaar

Margriet Hendriks-Damhuis uit Ooij heeft de finale bereikt voor zwemonderwijzer van het jaar. Margriet heeft meer dan 25 jaar in zwembad ’t Morgenbad in Leuth les gegeven Na de sluiting heeft ze haar werk hervat bij Sportfondsen Bemmel en met de realisatie van het nieuwe zwembad mee overgegaan naar Laco sportcentrum Lingewaard in Bemmel. Margriet heeft  vele kinderen en volwassenen leren zwemmen. Ze onderscheidt zich vooral door haar enorme geduld, haar altijd aanwezige enthousiasme en haar veelzijdigheid  Zo  geeft ze met gemak aquajoggen, aquarobic, meer bewegen voor ouderen en baby-peuterzwemmen. Eén onderdeel van het lesgeven mag echt niet ontbreken en dat is zwemles geven aan kinderen met een beperking! Dit doet ze met al haar gedrevenheid, zodat de kinderen met steeds meer zelfvertrouwen leren zwemmen.  Margriet moet het maandag 16 april in Koog aan de Zaan opnemen tegen een zwemonderwijzer uit Mijdrecht en een zwemonderwijzer uit Rotterdam. Hier zal ze twee lessen gaan geven, waarna zal blijken wie een jaar lang zwemonderwijzer van het jaar zal zijn. Margriet heel veel succes toegewenst!! zie foto’s

DSC_7654_Margriet