29 maart 2012

Helma Verbiesen 25 jaar bij Kalorama

25 jaar geleden begon Helma Verbiesen uit Leuth als verpleegkundige bij Kalorama in Beek. En nu, 25 jaar later werkt ze nog steeds bij dezelfde zorginstelling, alleen de laatste 8 jaar als Activiteiten begeleider in zorgcentrum ’t Höfke in Beek. Ze doet dat met veel plezier van haar zelf en degenen, die daar mee te maken hebben. Ter gelegenheid daarvan was er donderdagmiddag een feestmiddag in de recreatiezaal van ’t Höfke, waar ze door haar collega’s in het zonnetje werd gezet. En samen met de prachtige muziek van Tom  Meuwese werd het een gezellige middag. zie de foto’s

DSC_7557_Helma_Verbiesen

 

Helma Verbiesen-Mahler  25 jaar in dienst bij Stichting Kalorama.  29 mrt 2012.

 

Vandaag 29 maart 2012 vieren we feest  in de locatie ’t Höfke in Beek, onderdeel van de Stichting Kalorama.

Helma Verbiesen – Mahler is vandaag 25 jaar in dienst van Kalorama.

Helma  woont in Leuth en heeft een man een zoon en een dochter.

In 1987 begon ze stage te lopen bij Kalorama. In deze 25 jaren heeft zij heel veel zaken gedaan, eigenlijk te veel om op te noemen.

Toch wil ik er hier een paar opnoemen.

Ziekenverzorging dagopvang, somatiek, dagopvang doofblinden, 2 subsitutie  projekten

In Millingen en Beek, dagopvang actieve groep.

Na een reorganisatie een voorstel om over te gaan naar activiteiten begeleiding, en zo zien we Helma al weer acht jaar in Zorg en Verpleeghuis ’t Hofke als activiteiten begeleidster.

Heel erg te spreken is Helma over de vele mogelijkheden die Kalorama haar bood, met steeds de garantie dat ze altijd terug kon komen op de afdeling.

We kennen Helma inmiddels als een gezelligheids mens die erg verzot is  op sporten en fietsen en als gezelligheidsmens natuurlijk van feestjes.

Zelf hoopt zij, net als wij natuurlijk, dat zij zich nog heel veel jaren mag en kan blijven inzetten als activiteiten begeleidster voor onze bewoners.

En iets te kunnen betekenen om de eenzame uurtjes van onze bewoners gezellig en sportief in te vullen. Vele bewoners en oud collega’s waren naar ’t Höfke gekomen om haar te feliciteren De huidige  leidinggevende Mevr. Theuna Bongers liet ons kennismaken van de vele dingen die Helma in de loop der tijd had gedaan,en dat waren er nogal wat. Tom Meuwese zorgde voor een gezellig muziekje en er  werd zelfs een dansje gedaan.

Helma bedankt voor alle jaren die je aan onze bewoners hebt gegeven en we hopen dat je van deze dag mag genieten en dat wij nog heel veel jaren van jou kennis en diensten gebruik mogen maken.

Het ga je goed.

 

Vrijwilliger verslaggever Henk Burgers.