11 maart 2012

43e Poldermars met meer deelnemers

Aan de vele auto’s te zien, leek het wel of iedere loper met de auto gekomen was. Het dorp Ooij was zondagmorgen, tijdens de 43e Poldermars, welke werd georganiseerd door de Ooijse wandelsportvereniging “De Roodborstjes” bijna niet meer normaal bereikbaar. Alles stond vol. Zo vol, dat de bezoekers van de kerk, waar diezelfde morgen de Vormselviering gehouden werd, hun auto niet meer op de Kerkdijk kwijt konden. Maar liefst 1350 wandelaars waren naar Ooij gekomen op de Poldermars te lopen, een mars die door veel lopers wordt gezien als één van de eerste trainingsmarsen voor de 4Daagse. Dit jaar liepen er 181 mensen meer dan in 2011. De organisatie was dan ook erg tevreden. Maar dat waren de lopers ook. Met een temperatuur van 14 graden was het dan ook heerlijk om te lopen. zie de foto’s.
DSC_0767_Poldermars