10 februari 2012

Anne Ambrosius en Ain’t Play No Blues in Kulturhus Beek

Vrijdagavond was er een dubbelconcert van singersongwriter Anne Ambrosius uit Kekerdom en van  Ain’t Play No Blues in het Kulturhus te Beek. Hoewel de belangstelling van het publiek onder de maat bleef, was het een goed optreden van beide artiesten..  zie de foto’s.

DSC_0111_no_blues

 

 

Dubbelconcert in Kulturhus

Vrijdag 10 februari organiseert Kulturhus Beek een dubbelconcert. Op het podium staan bluesrock van Ain’t Play No Blues en singersongwriter Anne Ambrosius

Ain’t Play No Blues is in Beek gestart.  In de studiokelder van de familie Huilmand ontstond “Bart’s Blues Band”. Het trio groeide uit tot zes muzikanten. Tijd voor een nieuwe naam: Ain’t Play No Blues. De grap is de dubbele ontkenning. “Blues dus”. Dat hoor je meteen aan hun manier van spelen.       Het leuke aan deze band is dat je kunt zien dat Blues van alle tijden is. De oudste is 62 en de jongste is 28, maar de passie is dezelfde.  Dat voel je en dat zie je.  

Bart Huilmand – drumsAnne ambrosius
Anita de Bruin – zang
Winfried Schenkels – gitaar
Rene Francissen – toetsen
Jaco de Bruin – bas
Sytze de Waard – gitaar

De Kekerdomse Anne Ambrosius is de tweede artiest op deze muzikale vrijdag. Singersongwriter Anne speelt eigen werk en covers. Ze begeleidt zichzelf op gitaar. Tijdens KULT, het open podium voor jongeren kreeg ze vorig jaar de hele zaal aan haar lippen.