1 februari 2012

Samenwerken voor hectometerpaaltjes

Sinds deze week staan er nieuwe hectometerpaaltjes langs de Ooijse Bandijk in Ooij. De oude paaltjes, welke van metaal waren, waren grotendeels vernield of uit de grond gereden en daarom heeft men nu stevige betonnen paaltjes geplaatst. En dat gebeurde door een mooie samenwerking van een aantal personen. Eerst waren overal piketpaatjes gezet, waar de palen moesten komen, toen kwam er een combinatie van een aantal voertuigen, waarvan het ene voertuig een gat maakte en de andere de paal er in duwde en daarna kwam een medewerker langs om de grond rondom de paal te bewerken. Een prachtige manier van samenwerken. zie de foto’s.
DSC_6690_hecto

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.