28 januari 2012

Open dag St. Laurentiusschool in Kekerdom

De Sint Laurentiusschool, welke deel uit maakt van het nieuwe Multifunctionele Centrum, het Kulturhus in Kekerdom, gaat op maandag 30 januari officiëel van start in haar nieuwe ruimte, de nieuwe school. Om iedereen de kans te geven dit prachtige gebouw, inclusief het meeste nieuwe meubilair te komen bekijken werd er op zaterdag 28 januari een open dag georganiseerd, waarbij de mensen in de gelegenheid werden gesteld om dit prachtige gebouw, dat is ontworpen door Bulkens architecten Bna en gebouwd is door Bouwcombinatie Groenland Ubbergen,  te komen bekijken. Veel mensen namen van deze gelegenheid gebruik. Sprekers waren , na de opening door de directeur van de school Harrie Lindeman, wethouder Leidy van der Aalst, die zich bijzonder had ingezet voor dit project en de algemeen directeur van de stichting Condor, Frans Geurts. Nu de school klaar is, zal er verder gebouwd worden aan de rest van het Kulturhus, dat in het oude schoolgedeelte gebouwd gaat worden. Op een later tijdstip komt dan de officiele opening.  zie de foto’s
DSC_6368_Laurentiusschool