19 januari 2012

Man bijt Hond in politiemuseum Beek-Ubbergen

Vanmorgen is een team van het NCRV TV programma ” Man bijt Hond” in mijn politiemuseum in Beek geweest voor het maken van opnames. Men deed dit, omdat er weer sprake is van nieuwe politie-uniformen voor de Nederlandse politie, waarbij gesproken wordt over een baret in plaats van een pet. De uitzending is vanavond al om 18.50 uur op Nederland 2. Ben benieuwd. Ze kwamen al om 07.30 uur en een fotograaf ontbrak. Daarom wat algemene plaatjes.  zie de foto’s.

DSC_2887_Man_bijt_Hond

14.35 uur, de NCRV redactie van “Man bijt Hond” geeft door, dat het niet uitgezonden wordt. Ze hadden meer  buitenlandse uniformen getoond willen hebben, die er stoer uit zagen. Op hun verzoek had ik gisteren de auto volgeladen met uniformen maar de regisseuse  vroeg vanmorgen alleen het laatste uniform te showen. Dit gebeurde middels een figurant van het programma. Er werd niet meer naar de andere uniformen gevraagd. Ondanks de opnames van ruim een uur, kwam dit niet overeen met de actualiteit. Jammer. Zelf vrees ik dat de opnames gewoon niet gelukt zijn. Aan het einde van de bijna twee uur durende sessie zei men dat de teller niet was meegelopen, maar dat was geen probleem. Nu denk ik daar anders over.