18 januari 2012

Strange Go in concert in Millingen

Strange Go in concert. De Strange Go speelt op zaterdag 21 januari  in de Natte in Millingen weer de pannen van het dak. Na een rustperiode van ruim tien jaar hebben de leden van deze roemruchte formatie uit Beek en de polder  de instrumenten weer uit het vet gehaald en de stemmen gesmeerd om nummers al Go like Elijah, Raining Men, Banger Hart, You, Think, Summer in the City en nog  veel meer ten gehore te brengen.
Weet u nog: met  optredens in onder meer Hong Kong, Kenia, Amerika,  Costa Rica, Duitsland en Frankijk en op de TV (Passage) haalde deze band destijds regelmatig het nieuws. Ook werd ooit de Zilveren Microfoon van Nijmegen gewonnen.  Oude glorie inderdaad, die overigens  niet vergaan is.   Het belooft een swingende avond te worden. Aanvang 21.00 uur.
strange_go