16 januari 2012

Nieuwe ruimte Buitenschoolse Opvang in Ooij

Op 1 november 2007 werd voor het eerst gestart met de Buitenschoolse Opvang in Ooij in de basisschool “Opweg”te Ooij. Er werd toen begonnen met één groep, maar al spoedig kwam er een tweede groep bij en de groepen werden vervolgens opgesplitst in een groep Villa Ooij Senior en Villa Ooij Junior. Beide groepen waren ondergebracht in de school en de peuterspeelzaal.  Voor de groep Villa Senior is nu een nieuwe locatie gevonden. vanaf vandaag zijn zij ondergebracht in het gebouw van Dispel en de Til op het sportterrein De Kempkes. Daar kunnen meer activiteiten ondernomen worden en kan er ook meer buiten gedaan worden. Zo is er inmiddels contact met sportvereniging SVO en de tennisvereniging, of men ook gebruik kan gaan maken van hun faciliteiten. Door deze verhuizing heeft men nu een eigen ruimte, waar ook de eigen knutsel opgehangen mogen worden en kunnen ze de kasten, de spellen e.d. laten staan. Deze groep bestaat uit kinderen in de leeftijd van 7 tm 12 jaar. De jongere kinderen blijven voorlopig gehuisvest in de Peuterspeelzaal van Ooij, maar in de vakantietijd zitten ze gewoon bij elkaar. vandaag vertrokken ze voor de eerste keer vanuit de basisschool Opweg naar hun nieuwe onderkomen waar limonade en taart op hen stond te wachten. Meer info bij de Stichting Kinderopvang te Beek, 024-6841673. zie de foto’s
DSC_2491_Villa_Senior