15 januari 2012

Team Ooijpolder houdt Spinning-Sensation

Ruim 200 deelnemers, onder wie een grote groep jeugdigen, fietsclubs, individuele sporters,  maar ook teams van de voetbalverenigingen SVO en VVLK, deden zondag mee aan de Spinning Sensation, georganiseerd door het Team Ooijpolder t.b.v. het Koning Wilhelmina Fonds. Voor dat goede doel gaan 8 fietsers uit de Ooijpolder (Lowie van Eck, Jochem Dahm, Wilfried van Eck , Geert Keukens , Marco Schel, Johan Looijschelder, Ton Janssen en Ger Berns) in juni a.s. weer proberen om 6 x de Alpe d’Hues (Alpe d’HuZes) in Frankijk op de fiets te beklimmen. Vanaf 10.30 uur waren er, onder deskundige leiding, 5 sessies van een uur, waarbij de deelnemers werd geleerd om op de juiste wijze te fietsen en dit ook vol te houden. Voor de jeugd kwam “Bikkel” van NEC ook nog ter plaatse en voor hen was er na afloop van hun sessie gelegenheid om met Bikkel op de foto te gaan. De organisatoren kunnen terugkijken op een geslaagde dag, dat voor het KWF Kankerfonds ongeveer €3000,00 heeft opgebracht. Ze zijn hun sponsoren, die dit allemaal hebben mogelijk gemaakt, dan ook erg dankbaar. zie de foto’s
DSC_1458team_Ooijpolder