11 januari 2012

De Vonk van Ubbergen

De Vonk van Ubbergen is een wedstrijd tussen ideeën van Ubbergse inwoners uit alle kernen. Initiatieven waar kinderen of jongeren aan meedoen en waar ze wat aan hebben. Waar ze van leren dat het leuk is en de moeite waard om belangeloos iets voor anderen te doen. De tien genomineerden zijn bekend, ze staan  beschreven op de website van De Vonk van Ubbergen. Bekijk alle tien beschrijvingen goed, vaak zijn er leuke foto’s en filmpjes bij.Op de website kun je tot 20 januari nog stemmen op een idee van je keuze. Doe allemaal mee. Klik eerst op foto van het idee van je keuze (alle ideeën staan onder in de pagina van de Vonk). Dan kom je op de vervolgpagina, daar staat meer informatie over het idee. Om te stemmen klik je op het stemvakje rechtsboven in beeld. Let wel: vanaf elk digitale adres kan één keer gestemd worden op één idee! zie de Vonk van Ubbergen