3 januari 2012

25 jaar bij Plussupermarkt Jan de Witt

Desiree Vink-Janssen uit Ooij was vandaag, 3 januari 2012, 25 jaar in dienst bij de Plussupermarkt van Jan de Witt in Beek. Samen met haar tweelingzus Bianca kwam Desiree in 1987 aan de kassa van de supermarkt werken, om vervolgens alle afdelingen van de supermarkt te doorlopen. Dit deed ze met 100 % inzet tot volle tevredenheid van haar werkgever. Haar zus Bianca besloot enkele jaren geleden elders te gaan werken en Desiree kreeg een functie op kantoor van de supermarkt, waar ze nu met veel plezier werkt. Dinsdagmorgen werd ze thuis verrast door haar werkgever Jan de Witt, die haar samen met een aantal directe collega’s in de bloemetjes zette. Zij hopen op een nog lange samenwerking en bedanken haar namens alle collega’s. zie de foto’s.
DSC_8235_Desiree